Szolgáltatások

Tudj meg többet szakértelmünkről

                    4.-6.-8. osztályos felvételi felkészítés

A diákokat korosztályuknak megfelelően, egyéni haladási tempójukat figyelembe véve készítjük fel a matematika felvételire. Csoportban és egyénileg is, kreatívan, játszva tanulunk.

Érettségi előkészítő

A diákokat elsősorban lelkileg és pszichésen is fel kell készíteni az érettségire. Néhány bázispontot alapul véve kezdjük el az építkezést, amelyeket rögzítünk, ennek hatására teljesítményük megtöbbszöröződik. Ebben a szakaszban csak éles érettségi példákkal dolgozunk a matematika órákon.

USA - Anglia felvételi (GMAT,SAT...)

Olyan alapvető angolszász gondolkodási formákat, példákat mutatunk, amelyekkel a hazai oktatásban nem találkozol. Ezeket a későbbiekben az élet minden területén hasznosítani tudod. ( Angol nyelvű matematika oktatás )

Logika - és készségfejlesztés, korrepetálás

Kialakítjuk, és fejlesztjük a gyerekek logikai készségeit, képességeit. Az esetlegesen fennálló matematikai nehézségeket kiküszöböljük, orvosoljuk.

Itt regisztrálhatsz

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

A regisztrációval elfogadom, hogy Herbály Attila adataimat, mint adatkezelő, visszavonásig tárolja és kezelje. Adataim tárolására és kezelésére vonatkozó visszavonásomat a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen tehetem meg.