Így működik az agyad "ezomaszlag nélkül"!

Herbály Attila Matematikus kutatása alapján

Agyszerkezetünk csecsemőkorban illetve kisgyermekkorban még kíválóan működik, minden egyes részét tökéletesen és épen tudjuk használni. Kisiskolás kortól kezdve azonban az iskolai magoltatás, esetenként alázás, tönkre teszi, roncsolja az agy bizonyos részét vagy egészét s olyan károkat okoz, amelyek ha nincsenek megfelelően letisztázva, egy életen át megmaradnak. Lelkiek Gondozása 

Tudat és Tudatalatti, két egészen különböző


.Amikor megpróbálsz visszagondolni a legkorábbi emlékedre, találni fogsz egy pontot, ahonnan már nem tudsz tovább visszaemlékezni, ekkor pedig felmerül benned a kérdés::

"Miért nem emlékszem önmagamra?"

Ha pedig nem tudom, hogy honnan jöttem, akkor azt sem fogom tudni, hogy hová lépjek tovább, mi a haladásom iránya?(üzlet, család...stb)

Pedig egyszerűen megtudhatod!

A logikai tökéletesség mindenkire vonatkozik, Rád is.

Tökéletes vagy, viszont, ha elfelejtetted önmagadat - mint mindenki más is egy ponton - akkor fel kell fedezned előbb: Ki vagyok én?

Bármilyen lelki probléma is az akadály, megoldjuk - konkrétan Te oldod meg saját magadnak, én "csak" segítek utat találni a saját agyszerkezetedhez, abban is oda, ahol a probléma van.

Megkeresem neked, válaszaid alapján, hogy hol van a gond, azt is megbeszéljük, hogy mi az. De átírni, csak Te magad tudod a saját agyad belső elemeit. 

Tisztasággal és a tiszta tudattal dolgozunk!Agyműködés beindítása, stabilizálása, felturbózása

Agyunk egy darab tökéletes logikai egység


Felnőtt korra - az emberek többségének - az agyszerkezet bizonyos részei már nem funkcionálnak a porosz típusú oktatás következtében. Emiatt zavar és káosz keletkezik az agyban.

Azonban saját, agyszerkezetfejlesztő logikai rendszerem segítségével rendet rakhatsz az agyadban és újra beindíthatod a leállt részeket.

Nincs szabvány agy, sem szabvány módszer.

Az emberi agynak megvannak a saját gondolkodását kialakító lépései. Ez már 6 hónapos korra kialakul. Később pedig nem változtatható meg. 

A Te agyszerkezeted saját logikáján szólok hozzád, és ekkor látni fogod, hogy hirtelen, mintha egy más - könyebb, érthetőbb - világban élnél.

Az agyszerkezeted egy szuperszámítógép!

Ahogyan az akadályokat feloldjuk, ezt magad is látni fogod!
Üzleti Matematika 

A logikailag tiszta agyszerkezet csodákra képes


Az üzleti életben gyakran találjuk szembe magunkat akadályokkal. Legyen szó versenytársakról, vállalkozás beindításáról, felpörgetéséről vagy éppen üzleti tudásunk tovább fejlesztéséről. 

Speciális, személyre szabott oktatási módszeremmel azonban kiépítheted a Te saját, tiszta logikai és matematikai rendszered, mely tökéletesen illeszkedik a Te belső és agyszerkezeti tulajdonságaidhoz. Ennek segítségével nem fogsz többé akadályokba ütközni. 

Ez a matematikai, logikai rendszer, az agy matematikai és logikai területén egy egész életen át tartó, stabilizálódott, kiegyensúlyozott és sikeres működést eredményez.

Ez lesz sikereid kulcsa, várhatóan egész életedben!Referenciák

Árlista


Első Konzultáció

19.900.- Ft

Egy alkalom

25.900.- Ft

Heti egy alkalom 4 héten át

98.600.- Ft 

Hetente 2-3 Konzultáció 4 héten át

259.600.- Ft

Kapcsolat

E-mail cím: herbalyattilaschool@gmail.com

Telefonszám: 00-36-70-566-5349

A regisztrációval elfogadom, hogy Herbály Attila adataimat, mint adatkezelő, visszavonásig tárolja és kezelje. Adataim tárolására és kezelésére vonatkozó visszavonásomat a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen tehetem meg.

Gyakori kérdések

Kik tartoznak ügyfeleink közé?

Tanítványaink, ügyfeleink között üdvözölhettük miniszterelnökök asztaltársaságát, gyártulajdonosokat, a magyar és külföldi arisztokrácia fiataljait, NAV igazgatói és színházigazgatói kört.

MI EZ? Kézrátétel?

NEM, NEM ÉS NEM. 

Sokan azért kérdeznek ilyet, mert nem ismerik a valódi matematikát.

Milyen módszert használunk?

Saját kutatásból származnak módszereink. Herbály Attila Kutató matematikus ELTE.

Kizárólag tiszta matematikai, logikai kutatásokon alapul a munkánk, 25 év kutatási periódus alapján. Nem tartozunk semmilyen szervezethez.

Filozófiai alapvetésünk a következő :

( ha valaki ragaszkodik ahhoz, hogy a nem látható világgal is össze húzza a dolgokat ):

A "teljes vallás" -ok összes tanításai színtiszta logikára épülnek, Jézus tanításai ilyenek ( sokszor konkrét matematikai tételek logikájával identikusak ), egyszerűek és követhetőek.

Ezt tudjuk, de kristálytiszta matematikát tanítunk. ( bármilyen ősiratot is szeretne esetleg tanulmányozni valaki, azt kizárólag logikai alapon elemezzük - feltűnően sok benne a logika, de nagyon tömör a kód )

Módszereink nem átadhatóak más tanároknak, elsajátításukhoz több évtizedes gyakorlat szükséges, amit csak mi tudunk.