Így működik az agyad "ezomaszlag nélkül"!

Herbály Attila Matematikus kutatása alapján

"Változtass, hogy változhass!"

Agyszerkezetünk csecsemőkorban illetve kisgyermekkorban még kíválóan működik, minden egyes részét tökéletesen és épen tudjuk használni. Kisiskolás kortól kezdve azonban az iskolai magoltatás, esetenként alázás, tönkre teszi, roncsolja az agy bizonyos részét vagy egészét s olyan károkat okoz, amelyek ha nincsenek megfelelően letisztázva, egy életen át megmaradnak. "Fejpucolódás"

Lelkiek Gondozása 

Tudat és Tudatalatti, két egészen különböző

.Amikor megpróbálsz visszagondolni a legkorábbi emlékedre, találni fogsz egy pontot, ahonnan már nem tudsz tovább visszaemlékezni, ekkor pedig felmerül benned a kérdés::

"Miért nem emlékszem önmagamra?"

Ha pedig nem tudom, hogy honnan jöttem, akkor azt sem fogom tudni, hogy hová lépjek tovább, mi a haladásom iránya?(üzlet, család...stb)

Pedig egyszerűen megtudhatod!

A logikai tökéletesség mindenkire vonatkozik, Rád is.

Tökéletes vagy, viszont, ha elfelejtetted önmagadat - mint mindenki más is egy ponton - akkor fel kell fedezned előbb: Ki vagyok én?

Bármilyen lelki probléma is az akadály, megoldjuk .

Tisztasággal és a tiszta tudattal dolgozunk!

Rend a fejben = Rend a környezetben


 Agykarbantartás

Időskori Demencia Megelőzés

Agyunk egy darab tökéletes logikai egység


Felnőtt korra - az emberek többségének - az agyszerkezet bizonyos részei már nem funkcionálnak a porosz típusú oktatás, a stressz illetve az esetleges lelki gubancok következtében. Emiatt zavar és káosz keletkezik az agyban.

Azonban saját, agyszerkezetfejlesztő logikai rendszerem segítségével rendet rakhatsz az agyadban és újra beindíthatod a leállt részeket.

Nincs szabvány agy, sem szabvány módszer.

Az emberi agynak megvannak a saját gondolkodását kialakító lépései. Ez már 6 hónapos korra kialakul. Később pedig nem változtatható meg.

A Te agyszerkezeted saját logikáján szólok hozzád, és ekkor látni fogod, hogy hirtelen, mintha egy más - könyebb, érthetőbb - világban élnél.

Az agyszerkezeted egy szuperszámítógép!

Ahogyan az akadályokat feloldjuk, ezt magad is látni fogod!
Üzleti Matematika

Mentorálás 

A logikailag tiszta agyszerkezet csodákra képes


Az üzleti életben gyakran találjuk szembe magunkat akadályokkal. Legyen szó versenytársakról, vállalkozás beindításáról, felpörgetéséről vagy éppen üzleti tudásunk továbbfejlesztéséről.

Speciális, személyre szabott oktatási módszeremmel azonban kiépítheted a Te saját, tiszta logikai és matematikai rendszered, mely tökéletesen illeszkedik a Te belső és agyszerkezeti tulajdonságaidhoz. Ennek segítségével nem fogsz többé akadályokba ütközni.

Ez a matematikai, logikai rendszer, az agy matematikai és logikai területén egy egész életen át tartó, stabilizálódott, kiegyensúlyozott és sikeres működést eredményez.

Ez lesz sikereid kulcsa, várhatóan egész életedben!Referenciák

Árlista


Első Konzultáció

19.900.- Ft

Egy alkalom

25.900.- Ft

Heti egy alkalom 4 héten át

98.600.- Ft 

Hetente 2-3 Konzultáció 4 héten át

259.600.- Ft

Kapcsolat

E-mail cím: herbalyattilaschool@gmail.com

Telefonszám: 00-36-70-566-5349

A regisztrációval elfogadom, hogy Herbály Attila adataimat, mint adatkezelő, visszavonásig tárolja és kezelje. Adataim tárolására és kezelésére vonatkozó visszavonásomat a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen tehetem meg.

Gyakori kérdések

Kik tartoznak ügyfeleink közé?

Tanítványaink, ügyfeleink között üdvözölhettük miniszterelnökök asztaltársaságát, gyártulajdonosokat, a magyar és külföldi arisztokrácia fiataljait, NAV igazgatói és színházigazgatói köröket.

MI EZ? Kézrátétel? Dehogyis!

NEM, NEM ÉS NEM. 

Sokan azért kérdeznek ilyet, mert nem ismerik a valódi matematikát.