Herbály Attila, cégtulajdonos, matematikus, oktatáskutató,

A Teljes Agyszerkezeti Elemzésről:

"A 21. századi megváltozott technológia és megváltozott társadalmi felépítés olyan változásokat indított el az emberek így a gyerekek agyszerkezetében is, amely meghatározó, és sokszor kisebb teljesítményekhez vezethet.

 Kutatásaimban az emberi agy részegységeinek és matematikai működésének megismerésében születtek eredmények. A véletlen produkálta a helyzetet, hogy a mai nagy igénybevételeknek kitett emberi elmék korában születtek meg olyan eredmények, amelyekkel a teljes folyamat visszafordítható, és a teljes emberi agyszerkezet egészséges, tökéletes működése visszaállítható, így kimagasló eredményeket érhetnek el bármely problémákkal küzdő felnőttek vagy gyerekek is.

 A teljes agyszerkezet átlátása azonban olyan szintű szakértői hozzáállást és tapasztalatokat igényelnek, melyeket 25 év kutatás után bár birtoklok, ez a tudás sajnos más kutatóknak nem adható át

Ezért tanulóim, tanítványaim bármely szintről induljanak is, olyan speciális agyi-matematikai képességeket szereznek, melyekkel szinte megállíthatatlanok üzletben, tanulásban és a matekban.

Mindehhez teljes agyszerkezetük, érzelmi, pszcihés, és képességbeli felépítésük pontos elemzése szükséges. Határok az elme képességei számára nem léteznek. A problémák megoldásához azonban mindig szükséges az elhatározás, a teljes átlátás, és a szakértői segítség hármasa."


Itt regisztrálhatsz

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

A regisztrációval elfogadom, hogy Herbály Attila adataimat, mint adatkezelő, visszavonásig tárolja és kezelje. Adataim tárolására és kezelésére vonatkozó visszavonásomat a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen tehetem meg.

Hogyan lettem tanító?

Ahogyan Te kisbaba: én erre születtem. Gyerekkoromban is magyaráztam, és az egész osztályt korrepetáltam - alsó tagozatban nekem ez volt a hobbim.

A matematikai lelki eredetű problémák körét az érettségi utáni - óriási mennyiségű - lelki problámás gyerekekkel végzett munka során fedeztem fel és kezdtem gyógyítani a lelki sebeket a matematika segítségével. Matematikus képzésen a tanáraim is "féltek tőlem", mert pillanatok alatt dolgoztam ki bizonyítási eljárásokat. Kutatásaimban a matematikatanulási problémák felderítésére és megoldások feltalálására fókuszáltam.

Ehhez "ki kellett kódolnom" a teljes matematikai rendszert - az elmúlt 5000 évet, és annak minden szaktudásával. Ma teljes ( egyben saját fejlesztésű ) tananyagokat adok át a gyerekeknek. Minden tanítványomnak olyan matematikai rendszert fejlesztek ki - egyénileg csak neki -, ami a legkönyebb, legmegfelelőbb az Ő számára! Így látva a matematikát minden tökéletesen érthető lesz! A hálás gyerekszemek mindent megérnek! Személyes - ingyenes - konzultációra jelentkezés: +36-70-566-53-49 telefonszámon lehetséges, magyarországi ügyekkel foglalkozó Ügyvezető Asszisztensem fogja fölvenni a telefont!


Többet akarok tudni erről!

 Az, amit ki kell fizetni.

  Természetesen: ajándékba adom a törődést és a gondoskodást. 25 év kutatási eredményei azonban fizetősek. Ajándékba adom a jóakaratot, azt, hogy számomra az a fontos, hogy Te sikeres légy! A matematikai szakértelem azonban díjazott. 

  Meg kell fizetni azt, hogy mindenkinek "sajátbejáratú" matematikai rendszert fejlesztek. Az átgondolt ápolása a léleknek, és a sérült önbizalomnak, az az ajándék része. Ajándék, hogy órákon át elemzem és analizálom, hogyan, milyen eljárással tanítsalak Téged, mi lesz a legjobb számodra, ahhoz, hogy sikeres légy. De az idő, amelyben tanulunk, és "élő"-ben korrigálom az agytevékenységet, az fizetős.

  Ajándék, hogy akár egy életen át tartó barátod is lehetek, ha megszereted az igazságot. De a terembérletet ki kell fizetni - ezt tartalmazzák az óradíjaim. Ajándék, hogy megtanulom azt ahogyan Te gondolkodsz, mert csak így tehetlek sikeressé. A matematikai tökéletesség tanítása, amiből egész életedben jól élhetsz, azt ki kell fizetni. 

 Az egyik része ajándék, csak a másik részét ki kell fizetni. 

Kérdéseidet a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen várjuk!


Többet akarok tudni erről!