Herbály Attila, matematikus, oktatáskutató

  Röviden - és kicsit "számítógép nyelven" elmondva - 25 év, negyed évszázad kutatási eredményei: a gyerekek és felnőttek matematikai problémáit elsősorban a rossz megközelítés okozza. Olyan algoritmusokat tanítanak iskolákban a gyerekeknek, melyek használhatatlanok. (Van aki pont érti, de a többség: egyáltalán nem!)

  A probléma nem a gyerekek fejében van, csak rossz programot futtatnak!

  Minden egyes gyerek vagy felnőtt agyműködésére képes vagyok olyan matematikai algoritmusrendszert - új szoftvert - kidolgozni, és megtanítani, amely tökéletesen illeszkedik a saját hardverére - az elméjére! 

  Folyamatosan tanítottam a legproblémásabb gyerekeket is, kutattam a lehetőségeket és 10 év kutatás kellett ahhoz, hogy a matematika teljes 5000 éves rendszerét "kikódoljam" . 15 év kutatás pedig ahhoz, hogy a tanuló lelki és egyéni problámáinak gátló hatásai ellenére is úgy tudjam tanítani mindezeket, ahogyan senki más a világon jelenleg.

Az úgynevezett "csodák" - 25 év, negyed évszázad kutatásának eredményei - abból adódnak, hogy ismeretében a matematikai agyszerkezetnek, és az emberi agy tanulási lehetőségeinek, mindent elérnek tanítványaim, amit csak célul tűztek ki maguknak!

Nem mindenki tudja megfizetni a magánórákat, ez természetes, de a potenciális nyeresége a folyamatnak: a legjövedelmezőbb egyetemi képzések, és elakadt életek újraindulása. Képes vagy rá! De ehhez a megfelelő embernél kell tanulnod.

Az emberséges, megértő, lelket is gondozó hozzáállás mindenek felett fontos! Sohasem a tanuló hibája, ha nemtud valamit! Ezért sohasem vádolok senkit, megértek és gyógyítok. Mert a lelki sebeket is gyógyítanom kell! Sokszor felszabadultan, de "koncentrálósan", komolyan, de örömmel fejlődik a diák. Így a leghatékonyabb, ezért így tanulunk!

 A regisztrációs rész alatt bővebben olvashatsz az alkalmazott tanulási rendszerekről, és rólam is. Ne felejts el regisztrálni, illetve emailben és telefonon is jelentkezhetsz!


Itt regisztrálhatsz

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

A regisztrációval elfogadom, hogy Herbály Attila adataimat, mint adatkezelő, visszavonásig tárolja és kezelje. Adataim tárolására és kezelésére vonatkozó visszavonásomat a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen tehetem meg.

Hogyan lettem tanító?

Ahogyan Te kisbaba: én erre születtem. Gyerekkoromban is magyaráztam, és az egész osztályt korrepetáltam - alsó tagozatban nekem ez volt a hobbim.

A matematikai lelki eredetű problémák körét az érettségi utáni - óriási mennyiségű - lelki problámás gyerekekkel végzett munka során fedeztem fel és kezdtem gyógyítani a lelki sebeket a matematika segítségével. Matematikus képzésen a tanáraim is "féltek tőlem", mert pillanatok alatt dolgoztam ki bizonyítási eljárásokat. Kutatásaimban a matematikatanulási problémák felderítésére és megoldások feltalálására fókuszáltam.

Ehhez "ki kellett kódolnom" a teljes matematikai rendszert - az elmúlt 5000 évet, és annak minden szaktudásával. Ma teljes ( egyben saját fejlesztésű ) tananyagokat adok át a gyerekeknek. Minden tanítványomnak olyan matematikai rendszert fejlesztek ki - egyénileg csak neki -, ami a legkönyebb, legmegfelelőbb az Ő számára! Így látva a matematikát minden tökéletesen érthető lesz! A hálás gyerekszemek mindent megérnek! Személyes - ingyenes - konzultációra jelentkezés: +36-70-566-53-49 telefonszámon lehetséges, magyarországi ügyekkel foglalkozó Ügyvezető asszisztensem fogja fölvenni a telefont!

Ingyen és fizetős

  Ingyen adom a szeretetet a törődést és a gondoskodást. 25 év kutatási eredményei azonban fizetősek. Ingyen adom a jóakaratot, azt, hogy számomra az a fontos, hogy Te sikeres légy! A matematikai szakértelem azonban díjazott. 

  Fizetni kell azért, mert mindenkinek sajátbejáratú matematikai rendszert fejlesztek. Átgondolt ápolása a léleknek, és a sérült önbizalomnak ingyen van. Ingyen van, hogy órákon elmélkedem, hogyan, milyen eljárássalsegytelek Téged, hogy sikeres légy. De az idő, amelyben tanulunk, és élőben korrigálom az agytevékenységet, az fizetős.

  Ingyen van az, hogy életen át tartó barátod lehetek, ha megszereted az igazságot, De a terembérletet meg kell fizetned. Ingyen gondolkodom a Te fejeddel, érzem át fájdalmaidat, és félelmeidet. A matematikai tökéletesség megtanítása, amiből egész életedben jól kereshetsz, az viszont fizetős. Az egyik ingyen van a másik fizetősKérdéseidet a herbalyattilaschool@gmail.com e mail címen várjuk!