Speciális, Stresszoldó Matematika Oktatás

Herbály Attila Matematikus 25 éves kutatása alapján


"Változtass, hogy változhass!"


Tapasztalod az alábbi tüneteket gyermekednél?

Stressz, Feszültéség

Folyamatosan stresszel, nyugtalan. 

Rossz jegyek

Nem tud javítani a jegyein vagy nem is érdekli.

Ingerült viselkedésmód

Durván, ingerülten válaszol, Flegma. Negatívan viselkedik a környezetével szemben.

Számítógépfüggőség

Úgy érzi, a számítógép és a telefonja nélkül nem tud létezni.

Bizonytalan jövőkép

Hol tanul tovább? Felveszik valamelyik középiskolába vagy egyetemre?

Figyelemzavar, Tanulási nehézségek

Nem tudja, hogy kezdjen hozzá, milyen stratégiát használjon és hogyan tanuljon meg tanulni.

A digitális világ, a "nem kell értened csak tudd" rendszer teljesen elszigetelik az agy normális működési folyamatait. Gyermekeink magányossá válnak, látásmódjuk beszűkül, viselkedésük megváltozik. Feszültek stresszesek, kedvetlenek, ingerültek lesznek. Úgy érzik, nem igazán érdekli vagy köti le őket semmi a mobiltelefon és a számítógép használatán kívül. Logikai agyműködésük lelassul vagy teljesen leáll, iskolai jegyeik romlanak, tanulási nehézségekkel küzdenek, lelkileg mély pontra kerülnek.

A szülők gyakran tehetetlenek a szituációval kapcsolatban.

"Gyermekeinknek a legfontosabbak! 

Alapozzuk meg együtt a jövőjüket!"


A mai gyerekek problémája agyi rendszereik leállása, mert nincs aki életben tartsa őket. Újraélesztés, újra vidámítás, életkedv visszaadása, stresszoldás, önbizalom helyreállítás.

A matematika ennek egy kicsi része, de az is 100%-os lesz! A diák nyelvén beszélgetünk. Biztos alapokra fektetjük tudását és kialakítjuk a saját matematikai modellrendszerét.

Ezáltal a gyerekek megtanulják elfogadni önmagukat, nő az önbizalmuk, magabiztosabban viselkednek másokkal szemben, olyannak látják a világot, amilyen az valójában, viselkedésük pozitívan megváltozik, érdeklődési körük bővül és elkezdenek gondolkodni a jövőjükről.

Logikai agyműködésük beindul, koncentrációs képességük növekszik, könnyen jönnek a matek ötösök és más tantárgyakból is jobb jegyeket érnek el, lelki egyensúlyuk helyreáll.

Ne várd meg a katasztrófát!

Kerüld ki az akadályokat!!

Fedezd fel azt, hogy mind a lelked, mind az agyműködésed tökéletes! Megmutatom, hogyan használd saját képességeidet, amiket csak Te tudsz! Látni fogod: tökéletesen jól működsz! A jó egyetem és főiskola nem álom többé, sőt még válogatni is fogsz tudni közöttük.

Optimalizáljuk agyműködésed, stabilizáljuk az alapokat, kidolgozzuk számodra a neked legkönyebb feladatmegoltási stratégiát, mellyel mind időben, mind logikailag hatékonyan fogsz tudni dolgozni. Koncentrációdat, vizualizációdat és modellalkotási készségedet személyre szabott példákkal fejlesztjük.

Így könnyebb lesz mind a felvételi mind az út a diplomáig!

Miért kapkodnál, ha időben, hatékonyan felkészülhetsz?

Spórolj meg éveket, féléveket! 

Így működik az agyad "ezomaszlag nélkül"!

Herbály Attila Matematikus kutatása alapján

"Változtass, hogy változhass!"


Agyszerkezetünk csecsemőkorban illetve kisgyermekkorban még kíválóan működik, minden egyes részét tökéletesen és épen tudjuk használni. Kisiskolás kortól kezdve azonban az iskolai magoltatás, esetenként alázás, tönkre teszi, roncsolja az agy bizonyos részét vagy egészét s olyan károkat okoz, amelyek ha nincsenek megfelelően letisztázva, egy életen át megmaradnak. 

A Te címed

Agytakaritás

Lelkiek gondozása


.Amikor megpróbálsz visszagondolni a legkorábbi emlékedre, találni fogsz egy pontot, ahonnan már nem tudsz tovább visszaemlékezni, ekkor pedig felmerül benned a kérdés::

"Miért nem emlékszem önmagamra?"

Ha pedig nem tudom, hogy honnan jöttem, akkor azt sem fogom tudni, hogy hová lépjek tovább, mi a haladásom iránya?(üzlet, család...stb)

Pedig egyszerűen megtudhatod!

A logikai tökéletesség mindenkire vonatkozik, Rád is.

Tökéletes vagy, viszont, ha elfelejtetted önmagadat - mint mindenki más is egy ponton - akkor fel kell fedezned előbb: Ki vagyok én?

Bármilyen lelki probléma is az akadály, megoldjuk - konkrétan Te oldod meg saját magadnak, én "csak" segítek utat találni a saját agyszerkezetedhez, abban is oda, ahol a probléma van.

Megkeresem neked, válaszaid alapján, hogy hol van a gond, azt is megbeszéljük, hogy mi az. De átírni, csak Te magad tudod a saját agyad belső elemeit.

Tisztasággal és a tiszta tudattal dolgozunk!

  Agykarbantartás

 Agyszerkezetfejlesztés

 Időskori demencia megelőzés


Felnőtt korra - az emberek többségének - az agyszerkezet bizonyos részei már nem funkcionálnak a porosz típusú oktatás következtében. Emiatt zavar és káosz keletkezik az agyban.

Azonban saját, agyszerkezetfejlesztő logikai rendszerem segítségével rendet rakhatsz az agyadban és újra beindíthatod a leállt részeket.

Nincs szabvány agy, sem szabvány módszer.

Az emberi agynak megvannak a saját gondolkodását kialakító lépései. Ez már 6 hónapos korra kialakul. Később pedig nem változtatható meg.

A Te agyszerkezeted saját logikáján szólok hozzád, és ekkor látni fogod, hogy hirtelen, mintha egy más - könyebb, érthetőbb - világban élnél.

Az agyszerkezeted egy szuperszámítógép!

Ahogyan az akadályokat feloldjuk, ezt magad is látni fogod!

Üzleti Matematika

Mentorálás


Az üzleti életben gyakran találjuk szembe magunkat akadályokkal. Legyen szó versenytársakról, vállalkozás beindításáról, felpörgetéséről vagy éppen üzleti tudásunk tovább fejlesztéséről.

Speciális, személyre szabott oktatási módszeremmel azonban kiépítheted a Te saját, tiszta logikai és matematikai rendszered, mely tökéletesen illeszkedik a Te belső és agyszerkezeti tulajdonságaidhoz. Ennek segítségével nem fogsz többé akadályokba ütközni.

Ez a matematikai, logikai rendszer, az agy matematikai és logikai területén egy egész életen át tartó, stabilizálódott, kiegyensúlyozott és sikeres működést eredményez.

Ez lesz sikereid kulcsa, várhatóan egész életedben!